Votați Arborele European al Anului cu povestea cea mai impresionantă

Începând din data de 1 februarie 2012 până la data de 29 februarie 2012 puteți vota unul din finaliștii Concursului Internațional Arborele European al Anului. Vizitați site-ul www.treeoftheyear.org si sprijiniți ulmul din Căpeni cu votul dvs.


Votați Arborele European al Anului cu povestea cea mai impresionantă

 

Începând din data de 1 februarie 2012 până la data de 29 februarie 2012 puteți vota unul din finaliștii Concursului Internațional Arborele European al Anului pe site-ul www.treeoftheyear.org. Acest concurs este organizat, pentru a doua oară, de Czech Environmental Partnership Foundation în parteneriat cu Fondul de Mediu al Ministerului Mediului din Republica Cehă. În concurs participă arbori din 7 țări - Bulgaria, Cehia, Franța, Ungaria, Polonia, România și Slovacia. Etapa națională a concursului din România a fost organizată de Fundația pentru Parteneriat și a fost câștigat de ulmul din Căpeni.

Vizitați site-ul www.treeoftheyear.org si sprijiniți ulmul din Căpeni cu votul dvs.

Procesul de votare se va derula în perioada 1 - 29 februarie 2012 iar în ultima săptămână rezultatul voturilor nu va fi public. Rezultatul concursului va fi anunțat în data de 1 martie printr-un comunicat de presă de către organizator.

Câștigătorul va fi premiat cu ocazia unei ceremonii organizată la Bruxelles de Czech Environmental Partnership Foundation și va primi un trofeu, opera unui artist renumit ceh, Martin Patűièný.

Pentru informatii contactați:

www.treeoftheyear.org

Hana Rambousková

program manager "European Tree of the Year"

hana.rambouskova@nap.cz