ŞTIRI/NOUTĂŢI


Locul doi la competiția Arborele Anului în Europa pentru Ulmul din Căpeni
Câștigătorul competiției Arborele Anului în Europa este teiul din Ungaria cu 11.158 voturi urmat de Ulmul din Căpeni, jud. Covasna cu 9.812 votu...
Votați Arborele European al Anului cu povestea cea mai impresionantă
Începând din data de 1 februarie 2012 până la data de 29 februarie 2012 puteți vota unul din finaliștii Concursului Internațional Arborele Europ...
Arborele Anului în România ediția 2011, este ulmul din Căpeni
În data de 31 octombrie s-a încheiat perioada de votare în cadrul concursului Arborele Anului în România - ediția a II-a. În urma voturilor exp...
European Tree of the Year
 
ORGANIZATOR

FUNDAȚIA PENTRU PARTENERIAT 

Fundația pentru Parteneriat a fost înființată în 1998 ca fundație independentă și face parte din Parteneriatul  pentru Mediu, care sprijină proiecte de îmbunătățirea mediului și dezvoltarea comunităților în cinci  țări din Europa Centrală și de Est.

Fundația dezvoltă și implementează o gamă largă de programe și instrumente, care includ finanțările, asistența tehnică, instruirea precum și programe operaționale specifice.

Atât programele de finanțare cât și cele operaționale au fost elaborate și implementate în așa fel încât să corespundă principiilor dezvoltării durabile. Programele au ca grupuri țintă majoritatea segmentelor societății : ONG-urile, comunitățile și autoritățile locale, sfera de afaceri, mass-media etc.

Eficacitatea activității Fundației noastre poate fi demonstrată ușor prin cifre și date relevante: pe parcursulor anilor Fundația a inițiat și a implementat 10 programe de finanțare și 7 programe operaționale în domeniile protecției mediului și dezvoltării comunităților.

În cei 12 ani de activitate peste 630 de proiecte ale peste 230 de organizații au obținut finanțare în valoare totală de peste 10 milioane RON.

 Mai multe detalii pe www.repf.ro

 
organizator
promovat de
Think outside